Lélek & Igazság: egy film a dicsőítésről

Facebook YouTube

Lélek & Igazság: egy film a dicsőítésről

A Calvinist c. film rendezőjének új dokumentumfilmje arról, hogy mit mond Isten, hogyan is dicsőítsük Őt.

De eljön az óra, és az most van, amikor igazi imádói lélekben és igazságban imádják az Atyát, mert az Atya is ilyen imádókat keres. János 4:23

Hétről-hétre keresztények milliárdjai gyűlnek össze a templomokban, magánházakban és titkos helyeken, hogy olyan tevékenységet folytassanak, melynek eredete a világ kezdetéig nyúlik vissza. Hogy dicsőítsenek.

Az euforikus, érzelmes rock show-któl kezdve az ünnepélyes, komoly dicsőítésig terjed az a skála, ami lefedi azt, hogy hogyan is viszonyulnak az emberek Isten dicsőítéséhez. De számít-e, hogy hogyan tesszük ezt? Csak az ízlésünkön múlik? Érdekli Istent, hogy hogyan dicsőítik őt? 

Az, hogy hogyan dicsőítjük őt, az egyik legfontosabb dolog az életünkben, így meg kell értenünk, hogy pontosan mit is mond a Biblia e témában. Erről szeretne Spirit & Truth (Lélek & Igazság) címmel  filmet készíteni Les Lanphere a Calvinist című film rendezője, melynek megjelenése 2019-re várható, magyar felirattal, DVD-n és digitális változatban is.

A filmet az alábbi linken lehet támogatni: https://www.kickstarter.com/projects/calvinist/spirit-and-truth-a-film-about-worship