Nagyon-nagyon tetszik az a minőség, és az a tartalom, amit közvetítetek. 19 éves keresztény fiú vagyok, aki hisz Istenben, bár néha nagy kétségeim támadnak a hitemmel kapcsolatban, de ilyenkor szoktam Nagy Gergely írásait olvasni az apologetikai honlapján, és sikerül újra hitet merítenem, hogy tényleg ésszerű, és logikus a keresztényseg. Hitelesen tudjátok képviselni a mottótokat. Szóval csak így tovább, és Isten vezetését kívánom nektek a továbbiak során is!
– Molnár Máté
Szeretettel üdvözlünk téged a Székelyföldről. Hálásak vagyunk azért, hogy Isten ilyen biblikus látással, helyzetfelismeréssel, és jó érvelő képességgel ajándékozott meg téged. Hiánypótló amit csinálsz. Örömmel olvassuk, hallgatjuk (nézzük), amit a honlapon találunk. Imádkozunk érted! Isten áldását kívánjuk a továbbiakban is!
– Pitó Zsolt
Màr hónapok óta nézegetem a youtubeos vitáidat, két alkalommal személyesen is részt vettem mert éreztem a Szentlélek munkáját a megnyilvánulásaidban. Korábban soha nem hallottam a környezetemben a valódi Jézusról vagy a kereszténységről. Viszont ùgy érzem, hogy egyre jobban az Atya vonzásába kerülök és egész nap a Szentíráson gondolkodom. Szeretnék továbblépni, megkeresztelkedni és olyanná válni, amilyenné az Atya akár formálni. Szivesen járnék olyan emberek közé, akik szintén érzik ezt a vonzást.
– Tomi
Tiszta evangélium tanításuk, igei magyarázatuk amelyből sokat lehet szellemileg,lelkileg fejlődni. Én budaörsi lakosú vagyok és régóta református hitet valló kegyelmet kapott Jézusban elkötelezett tanítványként hálás szívvel ,tanulmányozom Isten kijelentő Igéjét. 
– Erzsébet

Oszd meg te is a bizonyságtételed!

Ha úgy érzed, a szolgálatunk segített neked és épültél általa, vagy ha valamelyik cikkünk, rendezvényünk, vitánk segített abban, hogy mások felé hitelesen képviseld az evangéliumot, vagy ha úgy gondolod, hogy értékes a munkánk, akkor kérünk oszd meg velünk néhány mondatban a bizonyságtételed, hogy mások is erőt meríthessenek belőle!