Mindenek előtt szeretnénk megköszönni, hogy érdeklődik afelől, hogy hogyan támogathat bennünket. Célunk a Post Tenebras Lux – Kálvinista Apologetikai Társasággal, hogy olyan forrást nyújtsunk minden keresztény számára, mely segítségével hitelesen védheti meg Jézus Krisztus evangéliumát az iszlámmal, a homoszexuális propagandával, vagy akár az ateizmussal szemben. Munkánkat ingyen végezzük. 2017-ben, indulásunk első évében 56 cikket/tanulmányt jelentettünk meg, 4 egész estés, moderált hitvitát és egy magyarországi filmbemutatót szerveztünk, mindezt jórészt önkéntesek segítségével. Ha úgy érzi, hogy tudja és szeretné a munkánkat támogatni, akkor ezt 3 módon teheti:

Imádsággal, pozitív visszajelzésekkel, cikkeink megosztásával

Első és legfontosabb számunkra az, ha imádságban hordoznak minket, hiszen ez mindennek az alapja! Rengeteg pozitív visszajelzést és beszámolót kaptunk a tavalyi év folyamán, melyek rendkívül jól estek számunkra. Így ha mással nem is, de 1-1 imádsággal, levéllel, hozzászólással és cikkeink/oldalunk megosztásával már rengeteget tehet értünk, és ezt köszönjük!

Könyvadománnyal

Munkánkhoz rengeteg szakirodalmat használunk fel, melynek a nagy többsége Magyarországon nem kapható, nem található meg, így külföldről rendeljük ezeket. Ezen művek a cikkek/tanulmányok készítését és a hitvitákra való felkészülést segítik és a 20-21. század teológiai irodalmának kiemelten fontos kiadványai. Alább a linken egy listát talál, mely azokat a műveket tartalmazza, amik a jövőben rengeteget segítenek abban, hogy alaposan felkészüljünk és felkészítsünk másokat, akár előadások, akár hitviták akár tanulmányok során felhasználva őket.

A könyveknek nincs szállítási költsége, továbbá az egyik legmegbízhatóbb online forrás a BookDepository, így, ha támogatni szeretne, mindössze annyi a dolga, hogy ír nekünk egy e-mailt a kalvapol@gmail.com-ra. A link, ahol megtekinthetők a könyvek:

https://www.bookdepository.com/wishlists/WF61UQ

Pénzadománnyal

Ezt két módon lehet megtenni:

1. Közvetlen utalással az alábbi számlaszámra, a közleményben feltüntetve: ‘apologetika’

10701403-65563780-51100005
CIB Bank
Nagy Gergely

2. Elindítottuk PATREON oldalunkat is, ahol biztonságosan és könnyen támogathatja a munkánkat. Munkánkat önkéntes alapon végezzük, de ha tehetik, kérünk járuljanak hozzá önkéntes adományaikkal a viták, előadások, írások, interjúk és videók készítéséhez.

Minden támogatást hálásan köszönünk!

Bármilyen kérdés, probléma, esetleg egyéb adomány esetén keressen bátran minket itt:

kalvapol@gmail.com

Köszönjük!